Golfen op de Wadden

Op de wadden kun je prima golfen. Vlak bij Camping Landal Sluftervallei ligt Golfbaan De Texelse. Hier vind je een 18-hole-golfbaan met grote greens, waterhindernissen en duinen. Uniek is de par-3-golfbaan, waar ook de beginnende golfer aan de slag kan.
Golfclub De Texelse

Ontdek Golfbaan De Texelse

Bij de echte golfkenners roept 'Golfbaan De Texelse' vergelijkingen op met authentieke Engelse/Schotse golfbanen, de zogenaamde 'link courses'. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in de duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan, hier zijn er maar weinig van. Afhankelijk van de windrichting kunt u zelfs de zee horen ruisen!

Volg een les of clinic

Maak als beginner op een leuke en leerzame manier kennis met de golfsport door een introductieles te volgen. Je komt meer te weten over de sport en leert de eerste basistechnieken. Een les voor jezelf, de kinderen of met het hele gezin… Het kan allemaal! Als gevorderde golfer kun je jouw handicap komen verbeteren of tijdens een videoles jouw swing eens goed onder de loep nemen.

Prijzen en meer informatie

Je loopt een rondje van 9 holes op de par-72-baan voor slechts € 23,30 (maandag t/m vrijdag). In het weekend en op feestdagen betaal je voor 9 holes € 26,30. Voor 18 holes betaalt je doordeweeks € 42 en in het weekend en op feestdagen € 45. Deze prijzen gelden alleen bij aanmelding via de receptie.

Meer informatie of reserveren? Neem contact op met ons via telefoonnummer +31-(0)222 316 214.
Tariefwijzigingen voorbehouden.