Welkom op de camping van Landal Coldenhove

Circa 30 kilometer van Arnhem ligt Camping Landal Coldenhove, midden op de Veluwe in het bos. Naast de 180 campingplaatsen kunt u ook overnachten in een safaritent. Zo comfortabel is kamperen nooit geweest! Camping Landal Coldenhove is een prachtige camping, gelegen tussen de wildroosters, midden op de Veluwe. In de dennen- en loofbossen zie je volop eekhoorns, konijnen en divers wild. De camping biedt (op circa 10 minuten loopafstand) uitgebreide faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een overdekt zwembad en een indoorspeelparadijs. Fietsen, skelters en bolderkarren zijn te huur. U zit ook zó in Burgers' Zoo in Arnhem of bij de schaapskooi van Loenen. Kortom: het ideale vertrekpunt naar vele attracties.

Geniet van natuur

Camping Landal Coldenhove ligt in het bos, omringd door dennen- en loofbomen. Hier zit u midden in de natuur. Wie weet ziet u een konijn of eekhoorn langs uw tent lopen!
  • 180 campingplaatsen en 5 safaritenten
  • Geopend van 12 maart tot 29 oktober 2021
  • Goede verwarmde sanitaire voorzieningen
Alle voorzieningen

Altijd iets te doen

Kinderen hoeven zich nooit te vervelen op Camping Landal Coldenhove! Ze kunnen ravotten in de speeltuin of het indoorspeelparadijs, klimmen de gekste routes op de klimwand en leren boogschieten. Uiteraard mag een potje midgetgolf, voetbal of volleybal met het hele gezin niet ontbreken tijdens uw vakantie op de camping!
Ontdek alle pret

Omgeving

Midden op de Veluwe gelegen is Camping Landal Coldenhove een prima uitvalsbasis om van alles te ondernemen. Kamperen en de natuur ontdekken is de perfecte combinatie. Huur een fiets met de kinderen en wie weet spot u onderweg wel een hert of wild zwijn! U kunt ook gezellig shoppen in Arnhem of ontspannen in wellness centre Thermen Bussloo.
Meer over de omgeving

Gasten over het park

  • De medewerkers: 9,3
  • Omgeving: 9,5
  • Restaurant: 8,0
  • Recreatieprogramma: 9,0
  • campings faciliteiten: 8,3
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 9,0

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!

Green Key

Landal Coldenhove is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering