Welkom op de camping van Landal Sonnenberg

In Leiwen aan de Moezel vindt u camping Landal Sonnenberg. Deze vijfsterrencamping heeft 128 campingplaatsen en beschikt daarnaast over stacaravans. Kamperen bij Landal Sonnenberg is genieten van het goede leven! De camping ligt op een hoog bosrijk plateau en heeft vele voorzieningen voor het hele gezin. haar vele voorzieningen. Uit deze streek komt de bekende Moezelwijn, die geoogst wordt in de wijngaarden langs de rivierhellingen. In de gezellige wijndorpjes gaat het er nog echt 'gemütlich' aan toe. Maak een boottocht op de Moezel of een eindeloze boswandeling vanaf het park. Dit is genieten van het goede leven!

De mooie Moezel

Deze 5-sterren camping ligt hoog op een bosrijk plateau, boven het rustige wijndorpje Leiwen en de Moezel. Naast de 128 campingplaatsen worden ook luxe stacaravans verhuurd. Op Camping Landal Sonnenberg geniet u volop van het fantastische uitzicht over de moezel en de wijngaarden!
  • 128 campingplaatsen en 16 stacaravans
  • Geopend van 19 maart tot 8 november 2021
  • Parkshop en vinotheek
Alle voorzieningen

5 sterren voor Camping Landal Sonnenberg

Voor 2018 heeft ANWB deze camping bekroond met 5 sterren. De ANWB Top Campings zijn campings die uitblinken in kwaliteit met een geweldig terrein, veel voorzieningen en een prachtig sanitair. Met ruime campingplaatsen ideaal voor eigen tent, caravan of camper. Of ga voor luxe in onze stacaravans en geniet van extra comfort.
Meer informatie

Klimmen en klauteren

Het aangrenzend klimpark aan Landal Sonnenberg is een populaire attractie in de regio. Wald-Abenteuer is één van onze partners. Het park heeft spectaculaire attracties te bieden: 6 parcours, 40 klimelementen en de reuze-Tarzansprong voor de echte dappere onder ons. De helft van de klimelementen is toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar met een minimale lengte 1 meter, de overige elementen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 9 jaar (tot 14 jaar onder begeleiding van een volwassene) en een minimale lengte van 1,40 meter.
In de winter is het klimpark gesloten.

Eindeloos speelplezier

In en rondom Camping Landal Sonnenberg zijn er genoeg activiteiten voor het hele gezin. Klimmen op de indoorklimwand (voor kinderen vanaf 9 jaar), airhockey spelen of het indoorspeelparadijs verkennen. Een strijdlustig potje bowlen, een tafeltenniswedstrijd en dan klauteren in de speeltuin. Hier vervelen uw kinderen zich niet!
Ontdek alle pret

Moderne stacaravans

Op Camping Landal Sonnenberg vindt u onze stacaravans, type 6MH2. Deze moderne accommodaties zijn luxe en modern ingericht. Met maximaal 6 personen geniet u van alle luxe van thuis. Echte bedden, een complete keuken, een fraaie badkamer met douchecabine, toilet en wastafel en een veranda over de hele breedte van de stacaravan. Ideaal voor een week weg met het gezin. Door de centrale verwarming is deze glamping accommodatie ook ideaal in het voor- en najaar.

6-persoonsstacaravan 6MH1   |   6-persoonsstacaravan 6MH2

Ontdek de unieke regio van de Moezel

Op een bebost bergplateau geniet u middenin de wijngaarden van de stilte en hebben uw kinderen alle ruimte om te spelen. Ontdek de leuke wijndorpen en proef de oogst. Wandel langs de bekende Moezel met het unieke uitzicht. Bezoek de historische winkelstad Trier, maar een bezoek aan het betoverende Bernkastel-Kues mag ook zeker niet in uw programma ontbreken!
Wandelen en fietsen

Gasten over het park

  • De medewerkers: 8,8
  • Omgeving: 9,5
  • Restaurant: 7,8
  • Recreatieprogramma: 7,5
  • campings faciliteiten: 8,6
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,2

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!

Green Key

Landal Sonnenberg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere campings in Duitsland