Verblijven in een stacaravan

Vind je een eigen douche tijdens jouw kampeervakantie toch wel fijn? Speciaal voor alle kampeerders die van comfort houden, bieden de campings een fantastisch alternatief: stacaravans. Fraai ingerichte stacaravans voor vier tot zes personen bieden een fijne vakantie. 

Vermaak tijdens het verblijf

De stacaravans vind je op bijna alle campings. Altijd op een prachtige plek midden in de natuur. Tijdens het verblijf kun je gebruikmaken van alle faciliteiten op het park. Of doe gezellig mee met een activiteit van het
Fun & Entertainment-team.

Indeling van de stacaravan

 De indeling van de stacaravan is meestal als volgt:
  • Woonkamer met zit- en eethoek en TV
  • Open keuken met magnetron
  • 2 of 3 slaapkamers met "echte bedden"
  • Badkamer met douche en toilet
In de stacaravan is er genoeg ruimte voor jouw persoonlijk spullen en daarnaast is er een terras en/of eigen terras met terrasmeubilair.

Nieuwe, moderne stacaravans

Op Landal Sonnenberg en Rabbit Hill zijn onze allernieuwste stacaravans, type 6MH2 te vinden. Deze super moderne accommodaties zijn heel luxe en prachtig ingericht. Geniet met maximaal 6 personen van alle luxe van thuis. Echte bedden, een complete keuken, een fraaie badkamer met douchecabine, toilet en wastafel en een veranda over de hele breedte van de stacaravan. Door de centrale verwarming is deze glamping accommodatie ook ideaal in het voor- en najaar.
Filters
Land of regio
Met wie?
Wanneer?