Welkom op de camping van Landal Wirfttal

Op Landal Wirfttal, midden in de Vulkaaneifel, stroomt de frisse lucht u tegemoet. De 210 accommodaties van dit vakantiepark bevinden zich in een echt natuurpark, op nog geen twee uur rijden van Maastricht. In de omgeving vindt u maar liefst 250 steile hellingen, mooie bossen en een prachtig stuwmeer. U kunt het zich tijdens het wandelen, fietsen of mountainbiken zo moeilijk maken als u zelf wilt. Doet u het liever wat rustiger aan? Werp dan eens een hengel uit in het stuwmeer. Bezoek voor een portie gezelligheid een van de vele leuke dorpjes van de Eifel. Voor wat Italiaanse passie in Duitsland, moet u in Café-Bistro Woods op het vakantiepark zijn. En de kinderen, die trotseren het water in het overdekte zwembad. Rond het park is veel te doen en beleven.

Midden in het groen

Camping Landal Wirfttal in de Vulkaaneifel ligt pal aan een recreatiemeer en aan de oevers van het riviertje de Wirft. Een perfecte plek voor een afwisselende vakantie met de tent, caravan of camper! Zin in iets aparts? Kies als accommodatie één van onze gezellige woodlodges of rustieke safaritenten.
  • 155 campingplaatsen, 4 woodlodges en 7 safaritenten
  • Het hele jaar geopend 
  • Midden in de Vulkaaneifel
Alle voorzieningen Contactgegevens

Nieuw en direct aan het meer: Safaritenten

Onze gloednieuwe safaritenten zorgen ervoor dat u een verblijf in de Vulkaaneifel nooit meer vergeet! Vanaf het knusse terras met rustieke tuinmeubelen kijkt u direct uit op het kleine stuwmeer en geniet u van de heerlijke rust. Het zwembad, restaurant en de recreatiefaciliteiten liggen op een steenworpafstand en zijn makkelijk bereikbaar. Deze safaritenten zijn bij onze gasten erg populair – boek ook een safaritent en beleef een avontuurlijke vakantie.
Naar de safaritent

Speelplezier voor jong en oud

Alle tijd om te spelen en samen een avontuur te beleven. Bollo verwelkomt u en uw kinderen op het park. Klaar om samen de uitdaging aan te gaan op het low rope parcours, een balletje te trappen op het sportveld, te ravotten in de speeltuin of met elkaar te midgetgolfen? De onbezorgde vakantie is begonnen!
Ontdek alle pret

Wandelen tussen de vulkanen

Rondom het park vindt u maar liefst 250 steile hellingen. Trek de bossen in met de hond of wandel rondom het stuwmeer. Geniet van de frisse boslucht en de weidse vergezichten. U ontdekt de oorsprong van de Vulkaaneifel. Of ga de uitdaging aan met een mountainbiketocht en andere outdooractiviteiten.
Wandelen en fietsen in de Eifel

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!