155 campingplaatsen, 10 stacaravans en 4 woodlodges
Midden in de Vulkaaneifel
Zwembad, Recreatiemeer, Restaurant

Tijdelijke maatregelen

Parkinformatie
 • Reizen naar Duitsland

  Je bent als Nederlandse gast meer dan welkom op onze Duitse parken! Om in te checken heb je een geldig negatief PCR-test bewijs, PoC-sneltest bewijs, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad nodig. Je hoeft daarna niet meer in quarantaine. Op de parken is er een gratis testlocatie aanwezig. Als je terugkomt van jouw Duitse bestemming, hoef je geen negatieve test te laten zien in Nederland. Daarnaast hoef je ook niet meer in quarantaine.

  Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app.

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.

 • Camping: sanitairgebouw nog gesloten

  Het sanitairgebouw op onze camping mag volgens planning vanaf 18 juni 2021 weer geopend worden. 

  Wij verheugen ons erop vanaf dat moment iedereen weer te kunnen verwelkomen op onze campings!

Activiteiten op het park
 • Sport, spel en activiteiten

  Fun & Entertainment
  Knutselen en spelen in je eigen accommodatie: bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie zijn materialen of kant-en-klare bouwpakketten verkrijgbaar. Ga met onze Adventure App op ontdekkingstocht over het vakantiepark en bouw je eigen virtuele boomhut. 

  Indoor
  Onze indoorfaciliteiten zoals de indoorspeelplaats of de Bollo Club hoeven waarschijnlijk nog maar heel even gesloten te blijven. Ook het activiteitenprogramma voor jong en oud kun je je snel weer verheugen. De opening staat gepland op 18 juni en is afhankelijk van de machtigingen van de autoriteiten en de staatsvoorschriften.

  Outdoor
  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Enkele outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in. 

  In de Landal GreenParks App vind je vanaf een week voor aankomst een actueel overzicht van begin- en openingstijden tijdens jouw verblijf. 

 • Ons zwembad

  Een duik in het zwembad? Nog even geduld. We werken er hard aan om zwemmen weer op een veilige manier mogelijk te maken, uiteraard conform de richtlijnen van het Robert Koch Instituut.

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Wilt u uit eten tijdens uw parkbezoek? Dat kan! We hebben alle voorbereidingen getroffen en de maatregelen geïmplementeerd conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten om u een vertrouwde en veilige service te kunnen bieden in onze restaurants. Binnen uit eten, op het terras of afhalen: het is allemaal mogelijk. We zien uit naar uw komst! Graag attenderen we u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is en een geldig negatief testbewijs wanneer dit verplicht is. Gedetailleerde informatie over de openingstijden vindt u in de Landal GreenParks app en bij de parkreceptie.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zoals de minimale afstand en draag een mondkapje (in Oostenrijk is een FFP2 mondkapje verplicht).

Ontdek onze faciliteiten

Onze campingplaatsen

Alle accommodaties

Campingplaats

Safaritent

Woodlodge

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 6,6
 • Omgeving: 7,9
 • Restaurant: 5,7
 • Recreatieprogramma: 8,5
 • campings faciliteiten: 6,6
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 6,6

We zien u graag snel op de camping van Landal Wirfttal

In Landal Wirfttal kunt u heerlijk ontspannen kamperen. Toe aan een uitstapje? Bezoek luchtkuuroord Stadtkyll in de Eifel. Dit schilderachtige gebied, met zijn hoge heuvels en zilveren rivieren, heeft kilometerslange fiets- en wandelroutes. De perfecte omgeving voor een actieve vakantie! Een kleurrijke omgeving met vulkanische oorsprong: van de donkergroene dennenbossen in Nationaal Park Eifel, tot de donkerblauwe vulkaanmeren die glinsteren als juwelen en het zonnige geel van duizenden bloeiende narcissen in het voorjaar. Maak gebruik van Landal Wirfttals uitgebreide recreatie-aanbod! Bij de camping ligt een recreatiemeer met een zonneweide. Het is geen zwemwater, maar u kunt hier wel waterfietsen. Liever op het droge? Ga bijvoorbeeld lekker een potje beachvolleyballen of minigolfen. Zowel voor jong als oud is hier veel te beleven!