Stoer kamperen in een safaritent

's Ochtends ontbijten op de houten veranda en 's avonds een welverdiend drankje bij de ondergaande zon drinken. Kom eens met eigen zintuigen genieten van een supersafari op de Veluwe, Texel en in Saar/Hunsrück door te verblijven in één van onze safaritenten.
Bekijk de video

Luxe safaritenten

Midden in de natuur naast de camping van Landal ColdenhoveRabbit Hill, Sluftervallei, Wirfttal en Warsberg liggen de luxe safaritenten! Iedereen die ze ziet raakt helemaal enthousiast door de prachtige ligging, afwerking en inrichting, met veel smaak en gevoel voor detail. Deze safaritenten kunnen zo in een styling magazine voor het ultieme buitenleven!

De natuur binnen handbereik

Verblijf in een authentieke canvastent. Hier hoor je vooral de stilte, maar ook zacht geritsel van vogels en eekhoorns, die ook dit plekje op Landal Coldenhove, Rabbit Hill, Sluftervallei en Warsberg zo waarderen. Dit is geen kamperen, maar optimaal genieten van alles om je heen. Een echte belevenis! Ook de kinderen zullen het naar hun zin hebben: op avontuur in de bossen, hutten bouwen en sporen zoeken.

Van alle gemakken voorzien

Deze ervaring is niet alleen indrukwekkend maar ook buitengewoon comfortabel. De safaritenten zijn namelijk van vele gemakken voorzien. Zo is er een compleet ingericht keukenblok, een loungehoek en een eettafel. Ook voor de kou hoef je niet bang te zijn, de pelletkachel zorgt in de avond voor een aangename en sfeervolle verwarming van de tent. 

Boek jouw verblijf

Mede door de overkapte veranda met robuuste meubelen bieden de safaritenten een unieke buitenbelevenis. Zie je jezelf hier al zitten op een warme zomeravond? Je bent tijdens een verblijf op Landal nog nooit zó dicht bij de natuur geweest. De tenten zijn beschikbaar op Landal ColdenhoveLandal Rabbit Hill, Landal Sluftervallei en Landal Warsberg.
Filters
Land of regio
Met wie?
Wanneer?