Welkom op de camping van Landal Warsberg

Naast 419 campingplaatsen, beschikt de camping van Landal Warsberg ook over stacaravans. Deze liggen aan de rand van het park temidden van bossen en velden. Onder u ligt het stadje Saarburg. Hooggelegen tussen de wijnvelden van de rivier de Saar, ligt het prachtige Landal Warsberg met uitzicht over het dal. Op en rond de camping is van alles te doen. Ontspan in het zwembad en als u wilt, toont de boswachter u de leukste plekjes in de omgeving. Of bezoek het pittoreske Saarburg, het dorpje dat 190 m lager aan de voet van de berg ligt en met een kabelbaan te bereiken is. Maar ook de Moezel en Trier, de oudste stad van Duitsland, zijn de moeite waard.

Vakantie in de natuur

De camping van Landal Warsberg ligt op de berg, midden in het groen. Vanuit uw caravan of tent heeft u een fenomenaal uitzicht over het dal. Voor extra gemak kiest u voor een stacaravan. Trek de natuur in of ontdek de leuke stadjes om u heen.
  • 419 campingplaatsen, 28 stacaravans, 13 safaritenten en 6 woodlodges
  • Geopend van 26 maart tot 8 november 2021
  • Volop faciliteiten op het park
Alle voorzieningen

Eindeloos speelplezier

Een groot avonturen speeltuin nodigt groot en klein uit om te spelen. Bollo verwelkomt u en uw kinderen en nodigt u uit voor heel veel leuke activiteiten. Of neem een frisse duik in het zwembad. Hier begint de vakantie voor het hele gezin
Ontdek alle pret

Op ontdekking gaan

Ontdek de gevarieerde vrijetijdsactiviteiten rond het vakantiepark. Wees dapper en rodel door de avontuurlijke zomerrodelbaan. Of ga aan boord van de Saarvloot en geniet van het uitzicht op het passerende wijnlandschap van de Saar, maak een fietstochtje en ontdek de natuur van het prachtige Saarburg.
Wandelen en fietsen

Gasten over het park

  • De medewerkers: 7,5
  • Omgeving: 8,6
  • Restaurant: 5,4
  • Recreatieprogramma: 7,4
  • campings faciliteiten: 6,0
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 6,1

Arrangementen en extra's

U maakt uw vakantie helemaal compleet door één of meerdere arrangementen of extra's bij te boeken. Deze arrangementen kunt u bijboeken in stap twee van het reserveringsproces. Maak het uzelf gemakkelijk!

Green Key

Landal Warsberg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering