Over Landal GreenParks, ruim 80 parken in 9 landen

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 85 met in totaal meer dan 13.700 accommodaties. Met 54 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken, Engeland en Hongarije.7 van de parken beschikken over een camping, met in totaal ruim 1.450 campingplaatsen. Er werken ca. 3.000 medewerkers bij Landal GreenParks. Landal GreenParks onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen. Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.

Midden in de natuur

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Ruim 85 parken met in totaal ca. 13.700 bungalows. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen.

Facts & figures

Parken   
Nederland 54          
België 3
Duitsland 10
Oostenrijk 7
Zwitserland 2
Tsjechië 1
Hongarije 1
Denemarken 5
Verenigd Koninkrijk 5
Totaal aantal parken 88
Aantal vakantiewoningen in verhuur Circa 15.000
Aantal campingplaatsen in verhuur 1.350
Omzet  
Bruto jaaromzet 2017 Circa € 448 miljoen
Gasten  
Aantal gasten per jaar 2,8 miljoen
Aantal overnachtingen (gastenovernachtingen)  14 miljoen
Gemiddelde verblijfsduur 5,6 nachten
Herkomst gasten  

Nederland 71%
  Duitsland 14%
  België 7%
  Denemarken 5%
  Overig 3%
Organisatie  
Aantal medewerkers werkzaam op de parken 
en diverse kantoren
3.000

Wat groen kan doen

Bij Landal GreenParks voelen we ons nauw verbonden met onze naaste omgeving. Daarom maken we ons sterk voor de natuur, de directe omgeving waarin wij ons bevinden en de mensen waarmee en waarvoor wij werken. Duurzaam en betrokken ondernemen noemen wij dat. De uitvoering verschilt per park omdat deze allen uniek zijn.
Lees meer over duurzaam en betrokken ondernemen

Duurzaamheidsverslag

Voor medewerkers van Landal GreenParks is vakantie 'ons vak'. Onvergetelijke vakanties zitten in onze natuur. Duurzaam en Betrokken Ondernemen wordt van alle kanten belicht in het Duurzaamheidsverslag: vanuit de partners, leveranciers, medewerkers, parken en human resources.
Bekijk het duurzaamheidsverslag

Awards

Afgelopen jaren is Landal GreenParks vele malen genomineerd voor mooie publieksprijzen en hebben we prachtige awards in de wacht gesleept.
Alle nominaties en gewonnen awards op een rijtje