Eten en drinken

Geniet van een drankje op het terras of een uitgebreid diner in onze vernieuwde Brasserie! Voor snacks en afhaalmaaltijden kunt u terecht bij de afhaal- en snackshop. Een avond zelf koken? Alle ingrediënten koopt u in de ParkShop. U kunt ook vooraf uw boodschappen bestellen via onze webshop.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Samen met uw kids beleeft u de leukste momenten in het zwembad met apart peuterbad. Oefenen voor de zwemdiploma’s, een wedstrijdje wie het langst onder water kan zwemmen of misschien wel samen van de glijbaan roetsjen. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot het zwembad.
Zwempret

Sport en spel

Klaar voor een sportieve uitdaging? Een wedstrijdje op de tennisbaan, een avontuurlijke fietstocht of beachvolleyballen met het gezin. U slaat een balletje op de golfbaan nabij het park, terwijl de kids een voetbaltoernooi houden op het multifunctioneel sportveld. Ga de strijd aan met elkaar en maak samen plezier.
Alles over sport en spel

Kids

Op het park is van alles te beleven. De kids vermaken zich op de waterspeelplaats en nemen een duik in het zwembad. Spelen, knutselen en dansen in de Brasserie, ravotten in de speeltuin en jumpen op de airtrampoline. Sluit de dag af met frietjes in uw bungalow of ga gezellig bowlen met elkaar.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Zodra u op de boot stapt, begint uw vakantie. Op Texel is van alles te doen, van cultuur en natuur tot actie. Maak een heerlijke strandwandeling of fiets door de duinen naar leuke Texelse dorpjes. Beklim de grote rode vuurtoren en zie de zon boven zee opkomen en ondergaan. Samen genieten!
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Op Texel bent u er echt even uit. Met uw haren in de wind verkent u de natuur om u heen. Wandelend in natuurgebied De Slufter met de Eierlandsche Duinen, een dagje strand of een mooie fietstocht met het hele gezin. In de Texelse duinen valt zoveel te beleven. Trek er gezellig samen op uit!
Meer wandelen en fietsen

Golfen op de Wadden

Op de wadden kunt u prima golfen. Vlak bij Camping Landal Sluftervallei ligt Golfbaan De Texelse. Hier vindt u een 18-hole-golfbaan met grote greens, waterhindernissen en duinen. Uniek is de par-3-golfbaan, waar ook de beginnende golfer aan de slag kan. 
Meer golf