Praktische info

Route naar het park

Camping Esonstad
Skanserwei 28
9133 DV Eanjum

Bel de receptie
+31-(0)519 329 555
Mail de receptie
esonstad@landal.nl

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 17:00
Morgen
09:00 - 18:00
Dinsdag 5 dec
09:00 - 13:00
Woensdag 6 dec
09:00 - 13:00
Donderdag 7 dec
09:00 - 13:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Parkeren

Landal Esonstad is deels een autovrij park.  Er kan één auto geparkeerd worden bij de campingplaats. Daarnaast kun je parkeren op de centrale parkeerplaats. 

Aankomst en vertrek

De ca. 5 ha. tellende camping van Landal Esonstad beschikt over 127 campingplaatsten. Wil je heerlijk vertoeven op deze camping? Dan vind je hieronder onder andere de aankomst- en vertrektijden en andere handige weetjes.


Verblijf

Aankomst

Vertrek

Camping Vanaf 13.00 uur Voor 12.00 uur

* Tegen betaling van € 10 kun je tot 18.00 uur op je campingplaats blijven, mits deze nog niet opnieuw verhuurd is. Informeer hiernaar op de dag van vertrek voor 12.00 uur.

De mooiste campings in de natuur
Kamperen tegen gunstige tarieven? Jazeker! Op vertoon van jouw ACSI CampingCard boek je, op basis van 2 personen, voor 23 euro per nacht jouw kampeeravontuur. Verken de prachtige natuur vanuit een caravan, tent of camper. Op de campings kun je gebruik maken van een hoop faciliteiten. Bijvoorbeeld van de supermarkt, het restaurant en het zwembad. 

Goed om te weten

Aankomst

Bij aankomst dien je je te melden bij de receptie om in te checken. Daar word je naar de juiste plaats verwezen en krijg je alle benodigde informatie mee.

Betaalmogelijkheden
Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Parkfaciliteiten

Tijdens je verblijf op de camping van Landal Esonstad kun je gebruikmaken van alle verschillende parkfaciliteiten, zoals: het overdekte zwembad, de Pitch & Putt golfbaan en het indoorspeelparadijs.

Te huur

Dames-/herenfietsen met versnelling, elektrische fietsen, kinderzitjes, bolderwagens, skelters en buggy's.. Steigers voor boten met lengte max. 7 m en vaardiepte max. 1.60 m, uitsluitend te boeken via de receptie. 

Internetmogelijkheden op het park

Op de camping is wifi beperkt toegankelijk. In de indoor speelhal ben je van harte welkom om gebruik te maken van sterke wifi. Toegang tot de wifi is gratis. Het benodigde wachtwoord is: esonstad

Campers

Campers die meer dan 3500 kg wegen, moeten reserveren via het park.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per campingplaats (verplicht bij de receptie opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,70 per nacht. 

Extra

  • Kinderen t/m 4 jaar kamperen gratis m.u.v. toeristenbelasting en overige gemeentelijke heffingen per kind per nacht. Bepalend is de leeftijd op de dag van aankomst. 
  • Er zijn maximaal 9 personen toegestaan per campingplaats. 
  • Bij aankomst kunt u vanaf 13.00 uur op jouw campingplaats terecht. Bij vertrek dient je de campingplaats voor 12.00 uur te verlaten. 
  • Tegen betaling van € 10 kun je tot 18.00 uur op jouw campingplaats blijven, mits deze nog niet opnieuw verhuurd is. Informeer hiernaar op de dag van vertrek voor 12.00 uur.