Eten en drinken

Wordt het pannenkoeken vanavond bij Pannenkoekenrestaurant Het Silt of een à la carte diner bij Brasserie De Waegh? Van ontbijt tot diner, bij ons kunt u voor alle maaltijden, snacks en drankjes terecht. Smakelijk eten!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Éen van de leukste activiteiten voor de kids tijdens de vakantie is zwemmen! Op Landal Esonstad is er een overdekt zwembad met apart peuterbad. In de zomer zoekt u de verkoeling op van het Lauwersmeer, terwijl de kinderen zich uitleven op het recreatiestrand en de mooiste zandkastelen bouwen.
Zwempret

Sport en spel

Op Landal Esonstad is zo veel te doen, de vakantie vliegt voorbij! Oefenen op de Pitch & Putt golfbaan, een potje tennissen of ga het water op met de waterfiets. Voor jong en oud organiseert ons Fun & Entertainment-team volop leuke activiteiten, iedereen is welkom.
Sport en spel

Kids

Oneindig veel pret! Op het water, in het zwembad, op het strand of in één van
de leuke speeltuintjes. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Bollo maakt de vakantie voor de kids onvergetelijk met gezellige spelletjes en knutselactiviteiten in de Bollo Club.
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Na het baantjes trekken in het zwembad is het heerlijk ontspannen in de sauna en het Turks stoombad. Wilt u de complete wellnessbelevenis? In de beautysalon op het park kunt u terecht voor allerlei beauty- en massagebehandelingen. Bij ons bent u in goede handen.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Wakker worden... De zon schijnt! In de omgeving van Landal Esonstad is zo veel te doen. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Deze camping leent zich bij uitstek voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld een museum of Zeehondencrèche Pieterburen.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Op de grens van Friesland en Groningen vindt u prachtige natuur, omringd door water. Wandel door het waterrijke landschap vol terpen en dijken en breng onderweg een bezoek aan de oude molen in Anjum. Of fiets de 13 kilometer lange route naar het gezellige Friese stadje Dokkum.
Meer wandelen en fietsen

Pitch & Putt golfbaan

Landal Esonstad beschikt over een bijzondere en uitdagende 18-holes baan. Deze baan is verdeeld in ‘De Seedyk’ (holes 1-9) en ‘De Terpen’ (holes 10-18). Door de korte afstanden van de holes, is het spel zeer geschikt voor zowel ervaren als de ongeoefende speler. Ook de hoogteverschillen, vele waterpartijen en hindernissen als bunkers zorgen ervoor dat iedereen vanaf 8 jaar kan spelen. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig.
Golfbaan