Fietsen vanaf de camping

Door het bos, lang de kust of over de heide
De natuur in

Tot in de puntjes geregeld

Van stadsfiets tot E-bike of zelfs een bakfiets. Zo kunt je jouw eigen fiets thuis laten en eens een ander model testen. Handig en leuk!

Fietsarrangement

Geen gedoe met fietsendragers. Met het fietsraangement staan er huurfietsen voor je klaar bij aankomst. Reserveer online nu extra voordelig.

Fietsroutes

Volg knooppunten of gemarkeerde routes in binnen-en buitenland. Of zoals vroeger, op een papieren routekaart! Op zoek naar inspiratie? Informeer bij de parkreceptie.
Boek je vakantie en ga eropuit op de fiets
Op die fiets!

De banden zijn opgepompt, nog even het zadel op de juiste hoogte en dan eropuit. Bij de fietsverhuur staat de fiets al klaar.  Kies uit een stadsfiets, E-bike of bakfiets en ga samen op avontuur in de bossen, door de duinen of in de heuvels. Of je brengt je eigen fiets mee, wel zo vertrouwd. De fiets is ideaal om de omgeving te verkennen.Tip: breng lekkers mee uit de parkshop zodat je onderweg kunt picknicken. Want je gaat een heleboel mooie plekjes tegenkomen! Een slot is ook handig, zo kun je de fiets wegzetten en onderweg door een dorpje wandelen of ergens een biertje drinken. Veel plezier!