Verken de omgeving op de fiets

De banden zijn opgepompt, nog even het zadel op de juiste hoogte en dan eropuit. Bij de fietsverhuur staat de fiets al klaar. Ideaal om de omgeving te verkennen. Kies uit een stadsfiets, E-bike of zelfs bakfiets en ga samen op avontuur in de bossen, door de duinen of in de bergen.
    • Huur een fiets
    • Routes beschikbaar bij de parkreceptie
    • Midden in de natuur: bos, kust of bergen

Fietsen in de buurt van de camping

Dwars door het bos

Veel campings liggen in bosrijk gebied. Fiets tussen de bomen, breng een heerlijke lunch mee en picknick onderweg. Wie weet spot je lokaal wild life!

Volg de kustlijn

Door de duinen, met aan een zijde altijd de zee. De zilte lucht geeft nieuwe energie, de wind in de haren een gevoel van vrijheid. Verken al fietsend de Waddeneilanden of fiets langs het strand van Denemarken.

Tot in de puntjes geregeld

Van stadsfiets tot E-bike of zelfs een bakfiets. Zo kunt je jouw eigen fiets thuis laten en eens een ander model testen. Handig en leuk!

Fietsarrangement

Geen gedoe met fietsendragers. Met het fietsraangement staan er huurfietsen voor je klaar bij aankomst. Reserveer online nu extra voordelig.

Fietsroutes

Volg knooppunten of gemarkeerde routes in binnen-en buitenland. Of zoals vroeger, op een papieren routekaart! Op zoek naar inspiratie? Informeer bij de parkreceptie.
Ontdek de campings
Boek je vakantie en ga eropuit op de fiets