Altijd zorgeloos boeken bij Landal Camping

Bij Landal Camping proberen wij het u altijd zo makkelijk en zorgeloos mogelijk te maken. Ook bij het maken van een boeking. Daarom bieden wij u een prettige betaalprocedure, mogelijkheid tot annuleren binnen 14 dagen en gratis omboeken.
    • Later betalen
    • In termijnen betalen
    • Gratis annuleren binnen 14 dagen
    • Gratis omboeken

Later betalen

Heeft u al een keuze kunnen maken? Boek vervolgens gemakkelijk en snel. U hoeft namelijk niet direct te betalen, maar binnen 14 dagen. Dit geldt voor alle boekingen, met uitzondering van last minutes met aankomst binnen 14 dagen. Dan vragen wij u direct te betalen.

In termijnen betalen

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of wellicht later, dan hoeft u niet direct het gehele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 30% direct of binnen 5 dagen. Voor de overige 70% heeft u tot 8 weken voor aankomst de tijd. 

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan.

De kosten in geval van annuleren na 14 dagen na het maken van de reservering zijn tot 28 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst 100%. Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Gratis omboeken

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om gratis om te boeken. Bijvoorbeeld voor het wijzigen van het park, de accommodatie of de verblijfsperiode. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Heeft u een boeking gemaakt met Air Miles, dan is dit helaas niet mogelijk.

Wilt u uw boeking wijzigen of gratis annuleren? Neem contact op met het Contact Center. Houd uw reserveringsnummer bij de hand.