Kamperen met uw kleine

Lekker op vakantie met uw baby of peuter? Kamperen met kleine kinderen is ideaal. U bepaalt uw eigen ritme en hebt alle tijd voor elkaar. Geniet samen van de natuur en de rust. ’s Avonds geen zin om te koken? Kom dan eten in ons gezellige restaurant op de camping.

Volop Vertier!

Op onze campings is zowel binnen als buiten genoeg te beleven voor het hele gezin. Camping Landal Rabbit Hill, Coldenhove, Sonnenberg en Warsberg hebben een dierenweide waar u samen met uw kleintje de dieren eten kan geven. Het indoorspeelparadijs op de campings Rabbit Hill, Coldenhove en Sonnenberg staat garant voor urenlang speelplezier. Lekker kruipen, klauteren en andere kindjes ontmoeten!

Sanitaire voorzieningen

Op onze campings verblijft u middenin de natuur, maar heeft u ook alle sanitaire voorzieningen voor uw baby of peuter binnen handbereik. De campings Landal Rabbit Hill, Coldenhove, Sonnenberg en Warsberg hebben zelfs een aparte babywasruimte en speciale familiedouches.

Samen lekker spetteren

Zwemmen is leuk voor jong en oud. Wilt u lekker spetteren in het water samen met de kleine? Op iedere camping vindt u een zwembad met een speciaal peuterbad. Hier kunnen de kleintjes ook lekker spelen en genieten van het water.
Alles over waterpret

Fun & Entertainment

Voor uw kleine is er genoeg te beleven op onze campings. Het Fun & Entertainment-team organiseert leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, ook voor de allerkleinsten. Op de campings kunnen de kleintjes Bollo ontmoeten en een dikke knuffel komen geven. Of kom gezellig liedjes zingen en dansen met Bollo in de Bollo Club.
Bekijk de activiteitenMaak kennis met Bollo