Keurmerken en classificaties

Keurmerken zijn erg handig om een indruk te krijgen van de kwaliteit en voorzieningen van een camping. Deze worden beoordeeld door gerenommeerde en onafhankelijke partijen. De zeven campings van Landal Camping zijn stuk voor stuk kwalitatieve campings met ruime campingplaatsen en goede faciliteiten, zoals goede sanitaire voorzieningen en goed onderhouden zwembaden. Deze classificatie is terug te zien in de hoge beoordeling per camping van bijvoorbeeld ANWB.

Camping Landal Esonstad is door ADAC bekroond met de titel ADAC Superplatz voor 2018. ADAC is vergelijkbaar met de Nederlandse ANWB. Het is de grootste autoclub van Duitsland met meer dan 15 miljoen leden in 2006. Het tijdschrift voor de leden, ADAC Motorwelt, is met 14 miljoen exemplaren het tijdschrift met de grootste oplage in Europa.

De ANWB heeft voor het kampeerseizoen 2018 een nieuw campingclassificatie-systeem. Campings kunnen hierin maximaal vijf sterren scoren en de titel ‘Top Camping’ behalen. De hoogst scorende campings van de ANWB heetten voorheen ‘Best Camping’. Landal Camping is trots op de 5-sterren classificatie voor Camping Landal Sonnenberg.

De Duitse campings zijn aangesloten bij de VCRS, oftewel het Verband der Campingplatzunternehmer Rheinland-Pfalz und Saarland e.V. Ook zijn de Duitse campings aangesloten bij DCC. De Deutsche Camping-Club e.V. is de grootste vakvereniging van kampeervakanties (caravan, camper en tenten) in Duitsland.

Classificatie per camping

Classificatie per camping
(max. 5 sterren) 

   
Camping in Nederland Regio
Aantal sterren

Camping Landal Coldenhove Veluwe 4,5
Camping Landal Rabbit Hill Veluwe 4,5

Camping Landal Sluftervallei
Texel, Wadden 4,5
Camping Landal Esonstad Friesland 4,5
Camping in Duitsland Regio
Aantal sterren

Camping Landal Sonnenberg Moezel 5
Camping Landal Warsberg Saar/Hunsrück 4
Camping Landal Wirfttal Eifel
Ontdek de campings
Zoek & boek jouw kampeervakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum