Pitch & Putt golfbaan

Landal Esonstad beschikt over een bijzondere en uitdagende 18-holes baan. Deze baan is verdeeld in ‘De Seedyk’ (holes 1-9) en ‘De Terpen’ (holes 10-18). Door de korte afstanden van de holes, is het spel zeer geschikt voor zowel ervaren als de ongeoefende speler. Ook de hoogteverschillen, vele waterpartijen en hindernissen als bunkers zorgen ervoor dat iedereen vanaf 8 jaar kan spelen. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig.

Sportief plezier voor iedereen

De totale baan is waterrijk en glooiend aangelegd met uitzicht op het Lauwersmeer. Op de baan ervaart u de schoonheid van het Friese landschap. Dijken, water en schapen zijn typerend voor de mooie omgeving. In dit gebied vindt u ook de schoonste lucht van Nederland. Na een sportieve dag kunt u bij Brasserie De Waegh, gelegen in het vestingstadje van Landal Esonstad, gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Footgolf, hét nieuwe golfspel

Het ideale team- of gezinsuitje? Footgolf is voor iedereen, van sportieveling tot gezelligheidsdier. Na een goede uitleg mag u gelijk de Pitch & Putt golfbaan op. U krijgt van ons een felgekleurde bal mee om te golfen met uw voeten. U kunt footgolf ideaal met Pitch & Putt Golf combineren. Wilt u zelf Pitch & Putt Golf proberen? Dan loopt uw kleine voetbalster gezellig mee. Dat is samen letterlijk lol trappen.

Contact

Wilt u meer weten? U kunt contact opnemen met de receptie van Landal Esonstad via tel. +31-(0)519 329 555, per mail via esonstad@landal.nl of kijk op de website.