| Nieuws

Woodlodges in Landal Warsberg en Wirfttal

In Landal Warsberg en Landal Wirfttal kunt u nu ook in één van de sfeervolle Woodlodges overnachten. Deze bijzondere accommodaties bevinden zich midden in de natuur en bieden een spectaculaire vakantie.

Pure ervaring
Verblijf in een rustieke houten blokhut. Geniet op uw veranda van de stilte en bekijk de vogels en eekhoorns. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen: op avontuur in het bos, hutten bouwen of sporen zoeken. Een ware belevenis!

Anders kamperen – bijzonder comfortabel

De Woodlodges bieden de beste voorzieningen. Ze hebben een ingerichte keuken en eet- en zithoek. De kinderen slapen in de comfortabele stapelbedden. De badkamer maakt het plaatje compleet! Daarnaast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van het park, het park ligt op loop- en fietsafstand.

Boek uw verblijf in de natuur
Ontspan op het terras, die is voorzien van luifels en een campingtafel. De Woodlodges bieden een unieke outdoor-ervaring. Geniet van een geweldige vakantie in een van de Woodlodges! De populaire Woodlodges zijn erg populair, twijfel niet en boek uw vakantie in Landal Warsberg en Landal Wirfttal.