Annuleringsverzekering

Met extra zekerheid goed voorbereid op vakantie, dat geeft een gerust gevoel. Voorkom hoge kosten als er iets mis gaat; kies voor de voordelige annulerings- en reisverzekering die door Europ Assistance wordt aangeboden. Deze is extra aantrekkelijk als uw reisgezelschap uit meerdere personen bestaat.

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen, waardoor je aanspraak wilt maken op jouw annuleringsverzekering. Dit noemen we een schademelding.

Voordelen op een rij

  • Speciaal voor Landal GreenParks
  • Voordelige premie
  • Je betaalt niet per persoon, maar per wooneenheid
  • Uitgebreide dekking
  • 24/7 hulplijn met Europ Assistance voor snelle en accurate hulp en klantenservice

Bekijk voor meer informatie de volledige voorwaarden van de annuleringsverzekering.

Wanneer annuleren

Welke mogelijke situaties zijn er waarbij u uw vakantie moet annuleren? Bijvoorbeeld in geval van ziekte, overlijden van een familielid of echtgenoot, ziekenhuisopname, scheiding of werkeloosheid.

Wat zijn de kosten als u GEEN annuleringsverzekering afsluit?
De kosten in geval van annuleren zijn tot 28 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst 100%.

Kosten
Welke kosten worden er vergoed? De reissom wordt vergoed wanneer u de hele vakantie moet missen.
Wat kost een annuleringsverzekering?
Weekend/midweek € 29 per accommodatie
Week € 37,50 per accommodatie
Per nacht € 1,30 per nacht per campingplaats

Prijsvoorbeeld: Bij een boeking van € 600, - zijn de annuleringskosten wanneer u geen verzekering afsluit tot 28 dagen vóór aankomst € 180, - en daarna € 600. (Ter vergelijking: een annuleringsverzekering kost € 29 per accommodatie).

Nog belangrijk om te weten: indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering.

Uitgelicht

Deze verzekering vergoed uw reissom in geval u uw verblijf moet annuleren of vroegtijdig moet afbreken. De niet genoten reisdagen vallen sinds 21 november onder de annuleringsverzekering en worden dan vergoed.
U bent o.a. verzekerd bij:
  • ziekte (met inbegrip van vooraf bestaande ziektes) van de verzekerde en familieleden tot en met de 3e graad;
  • ontslag van verzekerde;
  • zwangerschap van de verzekerde of van de reisgenoot van de verzekerde indien de reis plaatsvindt binnen de laatste 3 maanden van de zwangerschap en deze niet bekend was tijdens de reservering.
Voorwaarden

Schade melden

Er kunnen zich verschillende situaties voordoen, waardoor je aanspraak wilt maken op de annuleringsverzekering. Dit noemen we een schademelding.

Wat moet je doen? 
Neem direct contact op met Europ Assistance: